BH band

Ja, ni läste rätt. Haha, tro det eller ej!
Men tänkte att jag ändå vill ta upp detta otroligt vanliga fenomen som jag har stött på de senaste året på kunder och vänner som jag har masserat och tejpat. Många har, oavsett ålder, gropar där BH-bandet trycker sig ner. Skojar inte, gropar, skåror. Jag kan få ner mitt finger i en grop liksom. Detta gör såklart förbannat ont, vilket jag förstår.
 
Många är inte medvetna om att själva axeln, inte har något "ben". Det är bara muskler. När du hänger din tunga ryggsäck på dina axlar, de är musklerna som får ta det. Dina BH-band, de är musklerna som får ta det. Benet som till slut får ta detta, om man har riktig otur är nyckelbenet. Så tänk på allt tryck du utsätter dina axlar för, de är rena muskler som tar det. 
 
De är starka muskler såklart och de ska klara det. Men muskler måste få slappna av för att kunna spänna sig igen, få syre och energi. Får den inte möjligheten att slappna av, så kommer den här stackars muskeln att göra väldigt väldigt ont.
 
Så vad lär vi oss av detta inlägg? 
 
Variera BH-band! Variera med en sportBH kanske? Eller varför inte en BH utan band? Har du en större byst så se till att den sitter lite tajtare runt bröstkorgen så axlarna slipper hålla i allt. Variation är alltid bra när det kommer till kroppen!

Glad hest

Det var en otroligt pigg häst som jag satt upp på idag. Visst, han har vilat i två dagar, men såhär laddad var de längesen han var, haha! Är glad att jag tog stången och inte hacket, som jag stod och velade mellan in i de sista. Hade inte haft en chans att få stopp på honom då, den nivån var det på energin, ni kan ju tänka er!
 
Vi körde lite galoppfattningar i backar och de va väl de han tände till på, men han skötte sig fint tills dess vi vände hemåt. Då kunde vi ju galoppera ännu fortare, tyckte Leikan. Släppte honom vid en lång och brant backe, jäklar vad han tog i. Jag var helt skakig i benen efteråt. 
 
En rolig ridtur med mycket energi! Precis vad jag behövde!
Det var en svettig och nöjd islandshäst som blev avspolad för första gången i år!