SkowlanEn vanlig kväll i skolan antar jag. Har behandlat varann med el och lite knådning och nu sitter vi med ansiktsmask! Jag fick el på min stukade fotled, stukade den när jag åkte av en unghäst för någon månad sedan. Visste ni att en stukning tar lång tid innan den läker? 

Även lite muskler ska gås igenom innan läggdags. I morgon fortsätter el-läran och fler kopplingar ska visas! Och i morgon är det även hemfärd, känns skönt. Har en viss hemlängtan.

Gott för knopp och själ

Igår skrittade vi faktiskt ut en sväng i det fina vädret. Hovslagaren va där på förmiddagen och tja, vad är det bästa att göra för att inviga nya pjucks? Sadlade och drog åt halsduken ett par varv och sen skrittade vi ut i solsken, fågelkvitter och en jävla massa blåst. Men det var så härligt! 
 
Det är under såna turer man fattar varför man håller på och kämpar och sliter med dessa djur. Vi avslutade turen med en frisk galopp faktiskt, och det gjorde oss båda vääääldigt gott! Vi var nog ute i över en timme, mycket i skog och lite grusväg. Bäst bäst.
  
 

Tack för den här helgen


Bästa helgen på länge lider mot sitt slut och jag är så förbannat trött att jag knappt kan hålla huvudet uppe. Avrundat dagen med ett besök hos min favorit bus. Om han va ett riktigt busfrö idag! Kunde knappt stå still när jag bad honom, de dagarna får man utnyttja energin han har och bara be och be och be om nya grejer hela tiden. Han levererade jätte bra! Håller på att lära in ett nytt "trick", klurigt men roligt! 

Ville mest bara säga hej och säga att helgen varit, som sagt, awesome. Vin, fina vänner, otroligt fint sällskap, sena kvällar, kebab och glass. 

Fler helger like this, tack :)