Litet svullo

Det är någon som har haft det lite väl bra den senaste tiden. Och då har han bara gått på bete några timmar om dagen.... Alla tre är lite svullna, så att säga... Men de ska bort nu! Ska verkligen försöka få honom i form till hösten så att de kan bli lite kurser och träningar! Ortopedisk MjukdelsspecialistIdag gjorde vi sluttentan. Och det kändes ganska bra när jag lämnade in mitt prov. Och jag klarade mig bra över godkänt, vilket är riktigt jävla awesome! Jag klarade det! Vi klarade det!!! Alla i klassen klarade det! Vi är grymma! 

Kan nu titulera mig som Ortopedisk Mjukdelsspecialist på Human! 
Grymt ☺️☺️

Saknad & tacksamhet

Har delat med mig av lite tankar och känslor idag till en person som jag verkligen ser upp till, som jag respekterar och som har hjälpt mig otroligt mycket med mina fyrbenta. 

Till henne har jag idag delat med mig av en tanke och en känsla som jag har burit på den senaste tiden och som återkommer till mig med jämna mellanrum. Det är absolut inget negativt, men väldigt känsligt. Det är något jag aldrig har berättat för någon innan förutom min syster. Då många säkert skulle skratta och tycka att jag är galen, men jag tror verkligen på detta och att de va så.

Saknaden jag känner just nu är stor. Även om jag vet, jag vet att hon har det bra där hon är och att hon hälsar på mig. Det har jag fått bekräftat och jag känner en oändlig tacksamhet för att hon gör det och att jag har Kaisa som kan hjälpa till med sina fina ord, sin tro och sin kunskap & talang. 

Jag känner mig oerhört hedrad. Tack.