Fixade tentan!We did it! Alla i klassen fixade tentan denna helgen, så jävla awesome och lämna den delen bakom sig ett par dagar. Massageterapin är done, nu är det bara ett par seminarier kvar, sen är vi klara!

School update

Är i skolan.

Vrålpluggar inför en tenta i morgon. Är ganska säker på hur det kommer att gå..... Men ja. Vi får göra så gott vi kan, så får vi se! 

Här snöar det och blåser. 
Ja, jag är lite loj och kroppen är lite knasig. När skolan är klar så är det nästan raka vägen hem och VILA tills det är dags för ny arbetsvecka. 

Leikan på Dunebo

Ni som undrar hur det går för Leikan så tänkte jag dra lite kort vad som händer i hans liv om dagarna, och tja lite allmänt.      

* L går numera på lösdrift, alla dagar i veckan. Första veckan fick han gå in på natten för att han var van vid det, men nu går han ute dygnet runt.
 
* Hagen han går i är enorm. Och då menar jag enorm, jag har inte varit runt i den ännu, tvivlar på att Leikan har det heller, men den är enorm.
 
* Han har en hel hög med kompisar, är inte säker på hur många dom är, men tror att de är 8 med L och Nowa the cow. 
 
* Till en början trodde jag att han var lite off och inte sa ifrån till de andra, att han hade blivit ett offer typ, tills en dag när en av hästarna i princip kastade sig över honom och skulle köra bort honom, istället då för att gå undan som en vanlig (smart!) häst skulle gjort, så lägger han öronen bakåt och sparkar mot hästen istället. Suck. Inte undra på att han har massor med småsår överallt.... 
 
* Han har sin svans flätad på heltid numdera, den första tiden var svansen ganska SKITig om man säger så. Han är ju lite känslig för saker och ting plus att leran var väldigt lerig så svansen var inte alls sådär fin... Så nu är det en manlig fläta som gäller tills de blir vår.
 
* Det är mestadels Islandshästar han går ihop med, men 2 halvblod också. Och Nowa.
 
* Han tycker inte om att det är lera överallt, men nu är det som det är. Tyvärr. Han kommer att vara supervan vid att spolas i vattenslang till sommaren sen i alla fall!
 
* Hans hage ligger ett stenkast från mitt fönster. Men eftersom deras hage är så stor så ser jag inga detaljer, jag ser bara om de står och äter eller vilar. De är lyxigt, att kunna se honom igenom fönstret.