Rufsigt troll i töm

Vi står lite grann utan sadel (igen!) så jag får klia de där geniknölarna lite grann ibland. Satte upp lite koner och tömkörde helt enkelt Leikan på gårdsplanen runt koner. Slalom, volter och så vidare. De roliga med att gå på marken är när man kan se hur de sätter under sig bakbenen, fantastiskt. Sen att ena bakbenet inte lika lätt gör det är en annan sak, men han var på strålande humör, sammarbetsvillig, lugn men ändå på hugget. 
 
Lossade tömmarna och satte på tyglarna efter en stund och red från marken. Han är så rätt i sitt tänkande just nu att jag blir helt till mig! Han ger efter direkt och försöker lyssna på mig (sen så ska ju jag kunna min del av arbetet också, vilket inte alltid är det enklaste...). Nu ska vi få igång den där bakdelen ordentligt så kan inget stoppa oss! Känns fantastiskt, vilken fantastisk häst han är!
 
 
Han är så himla fin i de här tränset, de sitter som en smäck!

Lilla trollet

Försökte knäppa lite bilder på lilla trollet idag, dock så blev de bara i hagen och någon i stallet för det började ösregna! Men här är några stycken i alla fall. Visst är han socker söt??!
 
 
 
 
 

Fina hästisar

Igår var vi ute en sväng. Jag var placerad på Leikan och Fagur gick som handhäst. Leikan skötte sig verkligen uuuurbra, han lyssnade på mig hela tiden och höll ett öga på Fagur hela tiden. Fagur däremot fattar ingenting, haha! Stackarn! Flisan red bakom och hjälpte honom lite, och efter ett tag fattade han och lullade med när vi töltade en bit. Men efter en bit så var det precis som att orken gick ur honom och det blev den där dragkampen. För de har inte samma tempo i skritten. Så de ska bli de vi tränar på, få igång lite skritt. Slut med de där söndagspromenaderna!
 
Fick låna en sadel av en kär vän igår, som jag testade på båda. En bomlös, Taur Gaiter II. Vad kan jag säga? Jag är kär. Leikan älskar ju bomlöst överlag, så han var avslappnad och sååå fiiin. Och på Fagur låg den verkligen super bra också! Även om sadelgjorden blev i längsta laget... 
 
Ja, det är spännande att ha häst alltså. Och sadeldjungeln..... den är enorm och otroligt förvirrande!