Sjuka

Tjejen här har blivit ännu mer sjuk. Ingen röst, hosta från helvetet och bihålorna i pannan är sprängfyllda så huvudvärken är slående.... Har de inge släppt till i morgon så vet jag inte vad jag gör.

Därav den extra dåliga uppdateringen!

De senaste dagarna

Jomen hejsan hoppsan!
Jag har gått å blivit sjuk, så har feber och allmän värk i kroppen. Men vi kämpar på med vårt träningsschema.

Igår testade vi ridbanan och övningarna som tillhör den. Han blir ju lite stressad där pga det tunga underlaget, men jag tycker att han hanterade det väldigt bra. Försökte att låta honom tuffa på i hyfsat tempo och med halvlånga tyglar. Det var en bra känsla efteråt i alla fall. 

Idag då? Idag tog jag honom i longerlina och kapson och gick ut på en stor åker. Varvade lite mellan att låta honom gå på en stor volt och att låta honom springa på rakt fram (jodå, så jag springer lite jag med!). Tror att han tyckte att de va blixterkul för han tuffade på, och gjorde lite krumelurer i galoppen. 

Efteråt så tog vi en promenad i mörkret. Det är ganska mysigt. Mörker, bara vi två. 

Mannen igår innan svettigt pass på ridbanan! 

Red för övrigt med sällskap i söndags ju, och jäklar vilken skillnad på häst de är nu sen innan. Visst, han går på smärtstillande och jag red på hacket. Men han var så lugn och avslappnad trots att han var taggad när de andra hästarna var med. Min fina kille. Vågar inte tänka på hur länge han har haft ont.... Det är en tanke som går igenom mitt huvud minst en gång om dagen. Tur att vi är på rätt väg nu i alla fall ❤️