Läget

Va på jobbet ungefär en timme innan illamående och magknip kom över mig. Va bara att plocka ihop mina grejer och gå hem.... Så nu ligger jag hemma i sängen. Ska försöka sova lite. Vet inte om jag är sjuk eller om de är stress eller biverkningar från min medicin. Får luska i de senare. Solen skiner, jag lämnade mina kollegor i sticket ungefär, känns så och här ligger jag, och kan inte göra någonting åt det. 


Bilden är klockren för övrigt.
Jaaaaa. Hur mår ni idag? 

Töltmoppen

 
Underbara hästen tog med mig på en härlig tur idag. Hade egentligen inte tänkt göra något särskilt bara ut och mysa, men det blev lite galoppfattningar, rulla på några meter och sen ner till halt. Sen mycket tölt, mest arbetstempo och lite mer tempo här och där. Jätte fin! Han var värsta töltmoppen idag. Längesen han var så lätt, behövde bara hålla ett lätt stöd för att han skulle hålla både takt och tempo. Så fin! Såna här kvällar är det bara alldeles för fantastiskt att vara med sin häst! Finns det något bättre?! 
 
Som ni såg innan så gick ju tyglarna sönder på ena sidan, precis vid spännet. Kändes faktiskt inte alls bra. Tur att de var mot slutet, så jag kunde sitta av och leda honom hem. Gjorde lite övningar från marken och han svarar så bra på dom. Han gick lös efter mig hem sista biten, sjuk känsla! 
 
Fina Leikan! Nya skor och allt idag. Massor med känslor här hos mig också. Så han gjorde verkligen de han skulle. Är fylld med lite energi och är hyfsat taggad inför morgondagens jobb som jag tror kommer att innehålla massvis med folk och ett högt tempo. Har blivit insatt på lördag också, så det är bara att köra!
 

Billig skit?


Ingen hit om ni frågar mig. Tack och lov hände det när vi "bara" töltade lite lugnare. Men sånt ska bara inte hända...!