Två i en

Nu har jag varit ute med både Selma och Leikan. Gick super bra! Det blev sådär galet varmt bara, men annars så tuffade de båda två på väldigt bra. Tro det eller ej, men Selma blir mer och mer lyhörd. Även om det är otroligt långt kvar....
 
Leikan däremot tycker det är jätte roligt att vara ute med sällskap, oavsett art. Vare sig det är hästkompisar, tvåbeningar eller hundar. Han hade full koll på Selma och travade på i ett tempo så hon hann med, och höll det tills jag bad honom stanna. Tyvärr blir det inget direkt gosande och mysande när Selma är med, men några pussar han jag stjäla innan jag släppte ut honom i hagen igen :)
 

Nästa kurs inbokad

Ja! Så kul! 
Har pratat lite löst om det för ett tag sedan, men så fick jag ett PM på facebook nu att det var dags att bestämma mig om jag ville vara med. Och ja, jag kollade över hur jag jobbar den helgen och ja, såklart så jobbar jag på lördagen. Men efter att ha dragit i lite trådar så är jag nu FRI från den lördagen och kan med klingande stämma ropa JA, jag kommer! 
 
Kursen är för Niels (som vi var och red för i söndags!) och är över en helg. Vågar knappt tänka på hur lärorikt och kul det kommer bli! Han har ett tänk som jag aldrig har stött på tidigare i den här världen. Kanske i storhäst världen, men som jag aldrig har fått testa på hur det är eller ska kännas. Gillar hans tänk skarpt. Ska bli urkul!!
 
Så nu ska jag bara försöka stå ut med att vänta tills 9-10 augusti.
 
Vi i söndags. Nästan lite uppklädda ("stövlar" för min del och Leikan har fått sin man borstad, haha!) ..
haha, den missen, när man glömmer torka av ridskorna när man har rena stövelskaft...
Jaja, vi är från landet och det ska väl synas ;)