Men gissa!

Gissa vem som gick och blev magsjuk igår! Så något hämtande av min dator blev inte av, likaså uppdatering här... Men nu har jag sovit lite, så då tänkte jag att jag skriver en liten update.

Det snöar konstant fortfarande så missar kanske inte så mycket ute mer än att jag vill vara i stallet. Men det är ju uteslutet när man inte kan stå på benen utan att må illa, ungefär. 

Min tröst är att jag fick mina inloggningsuppgifter till World Fengur häromdagen! Så gissa vem som sitter där och söker, klickar och söker när man känner sig lite fylld med energi! Varför har jag inte blivit visad denna fantastiska databas innan?! 

Nu ska jag återgå till min blåbärssoppa och How I met your mother. Vi säger så så länge :)

Meeeeen

Nu börjar jag bli smått sugen på att skriva. Men de är så tråkigt att sitta och skriva långa och tidsinställda inlägg på mobilen. Ska eventuellt in och hämta min dator i morgon, så kanske vi kan få in rullningen här snart igen. 

Hur mår ni?!

Jag kom nyss hem från stallet. Det yr med snö idag och jag packade på mig med termobyxor och reflexjacka. Leikan fick ha sitt reflextäcke på sig. Ni vet väl att de är skymd sikt för både bilister och andra när det snöar? Så ta till alla medel för att synas :)

På tal om snö så när vi gjorde halt för att korsa vägen, så stannade jag upp och lyssnade. De brukar vara så tyst, bara någon vind som viner i hjälmen. Men nu hörde jag ljudet av snö som la sig, både på oss, på marken, träden och så vidare. Så fantastiskt skönt ljud! Aldrig tagit mig tid att lyssna. Verkligen medicin för själen. Så gör det nästa gång! Ett tips bara! 

Det är för övrigt ganska mysigt att rida nu. Förutom kylan och att de blir klumpar under hovarna. Och att man måste brodda innan man ger sig ut.... Men äsch. När man väl har tagit sig upp och kommit igång så är det ganska härligt. Leikan är urpigg, så försöka få honom att gå i lugnt tempo finns inte. Han kör gärna racetölt. Jag låter honom till viss del. Töltmusklerna ska ju ändå tränas upp. När vi blir starkare så börjar vi hitta ner till arbetstempo igen. 

Sen en galopp i snön. Urhärlig känsla!

Bild från förra året. Är inte så mycket snö, ÄNNU. Men ska de fortsätta såhär så är de inte långt ifrån nu...


Hjärta i snön


Min dröm på fyra ben som är alldeles för bra för mig, egentligen. Men fan vad jag älskar honom. Och det är väl huvudsaken? ❤️