Gick så bra!


Är jätte nöjd med mitt troll ikväll! Han rullade på som om han alltid har varit i ridhuset. Han är så go. Vet inte vad jag ska säga mer, vi körde lite "flytta rumpan" övningar som jag tycker gick urbra. Lite tölt på volt och sådär. Ah är jätte nöjd! Med Leikan och med Emma som jag red för, med Malin som var med och faktiskt också, så är jag nöjd med mig själv! Fixade fan att köra på egen hand, så jävla awesome :)

Wo wo

Började dagen med att åka med pappa in till stan. Passade på att hämta mina glasögon och, tro det eller ej; MIN BIL! Den är hel och fin nu, inte en repa kvar. Nytt tanklock och allt. Förutom att den är så jäkla skitig så ser den nästan ny ut! Tänkte tvätta den både ut och invändigt nästa vecka. Men skönt, nu är jag fri som fågeln igen.
 
Fick med mig ett par nya gympaskor till gympan föresten! De blev ett par simpla, svarta pjucks. Stod och fingrade på de jag har spanat in, men jag behöver INTE dom just nuuuuu. Behövde ett par inneskor till att börja med. Så de fick snällt vara kvar på hyllan. Så nu behöver jag inte skämmas mer för mina gamla gympadojor som jag har haft utomhus, haha. Ni hör ju vilka problem jag har... haha!
 
Har precis fått i mig lite mat. Om cirka en timme ska jag åka och hämta transporten och sen åka och fixa i ordning Leikan och så beger vi oss till Långasjö. Ska bli så jätte roligt. Är dock lite nervös inför körningen, men det ska nog gå bra. Kör ju så lugnt och fint annars, så de borde inte bli annorlunda nu. 
 
Ska putsa till mina ridskor med innan jag åker. De är lerkakor på dom. Man kan ju försöka visa sig från sin bästa sida (okej, Leikan?!)!
 
Lär komma hem sent och jag ska upp och jobba i morgon, så kommer nog inte att kunna uppdatera er om hur det går förrän i morgon. 
 
 

Nytt bett!

Ännu ett nytt bett välkomnar jag till min bettgarderob! Hade inte tänkt köpa något nytt, då vi är ganska nöjda med de vi har just nu. Men kom över detta på en sälj-sida på facebook och jag tyckte att de verkade intressant, och det var bra pris på de också, så why not?

Man kan säga att de är ett ledat tredelat med fasta ringar. De går under kategorin muffbett. Och det fungerar helt enkelt så att man kan ta i ena tygeln utan att den andra bettringen rör sig (ursäkta mitt simpla sätt att förklara saker, men bett förstår jag bara, men har svårt att förklara). Det vill säga att jag kan snurra på den ena bettringen utan att den andra bettringen berörs, den är alltså helt still. Sen de tre kulorna i mitten är lite att fundera på för hästen också. Ska bli kul att testa!