Äntligen!


Idag, äntligen, fick jag träffa min goa kompis igen! Även om det har regnat hela dagen så var han förvånansvärt torr. Han kom i trav när han hörde mig och var lite extra kelig faktiskt, men väldigt taggad. Så vi rullade mest på i galopp! Fick in ett sånt härligt flow, ett tempo där han kunde vila lite i steget liksom och jag höll balans i lätt sits helt okej. Så några kilometer blev det i galopp i alla fall. Härliga frustningar och en härlig sprutt på sista sträckan!

Vart hämtar ni som inte rider eller håller på med hästar er energi och livsglädje? 😊

Första dagen, oj oj

God kväll mina vänner!
 
Vilken daaaaag vi har haft här. Mitt huvud är sprängfullt med intryck, nya människor och ansikten, ännu mer intryck och massor med svåra ord. Jisses. Ska vi verkligen lära oss allt de där? Och då har vi inte ens börjat ännu.... Men gud vad intressant det ÄR. Helt sjukt. Sitta och prata om något och sen helt plötsligt glider man iväg på ett sidospår och pratar om något som är ännu intressantare. De finns inga gränser, ungefär. 
 
Ska bli riktigt roligt när man börjar få kläm på allt och kan hänga med ordentligt i snacket som går här! Men jag är på god väg! Vi har suttit och läst på nu på kvällen och tja, det är svårt men kul när de börjar sitta. Jätte kul att sitta och läsa och lära sig igen måste jag säga! Mycket roligare än vad jag trodde att de skulle bli. Trodde aldrig att jag skulle tacka Mille för att han plågade oss så med microbiologi, för de har jag fan nytta av nu! Mycket positivt!
 
För övrigt var vi en snabbis på Gekås idag igen...... Ja. Jag hittade en väst från Horseware i plommonlila! Den var TVUNGEN att följa med hem! Så sjukt snygg och bara 199 spänn, hade ju varit dum i huvudet om jag inte hade stoppat ner den i korgen. Köpte även ett blingbling pannband till Leikis, lite hovfett och massor med torrschampoo. Så nu blir det ingen mer runda till Gekås förrän nästa månad när vi ska upp hit igen...... ;)
 
Nu ska en film på, så får vi se när jag somnar. Ikväll har jag sällskap i rummet i alla fall. De sägs att de spökar här och folk stirrade på mig med öppna munnar när jag sa att jag sovit helt ensam på tredje våningen förra natten...... Haha!