Dekal till transporten

Nu har jag äntligen fått tummen ur, satt mig ner och funderat hit och dit. Mätt och trixat och ja! Vi har ett beslut people! Jag har bestämt mig! Har till och med beställt och allt är betalat och klart, nu återstår bara en leveranstid och själva dit-sättningen. Kommer bli awesome. Har såklart valt ett motiv med en Islandshäst
 
Pallar ni vänta tills de färdiga resultatet eller vill ni ha ett smakprov redan nu? ;)

Mystur med myshästen

Idag hade vi en, ja, vill nog säga det, en perfekt ridtur!
 
Det var en blandning av att jobba och träna på läxorna vi har fått och bara ut och lunka och busrida! Kan det bli bättre, egentligen? Har verkligen världens bästa kompis i den här hästen. Alla kan inte ut och busrida med sina hästar för att sedan rida ordentligt och tvärtom. Tror att han också tyckte om våran, lite längre, tur. Han verkade urnöjd när vi skrittade av i alla fall.
 
 
Var nere vid sjön och kollade läget, tyvärr så står vattnet på tok för högt för ordentlig ridning för tillfället. Men hittade en trång bit mellan en massa träd så vi kunde gå ut en bit och plaska lite. Senare till sommaren har nog vattnet sjunkit undan så "stranden" kommer fram, då ska vi ner och busa!

Och som vanligt, när vi rider den där rundan, när vi kollar sjön, så har vi världens bästa galoppbacke och sträcka. Så vi fräste på där. Kortade mina stigläder ett hål också, så vi låtsades att vi var värsta galopphästen och jockeyn, hihi. Kom på mig själv med att le med hela ansiktet. 
 
Har jag sagt att jag älskar den här hästen?