Min kärlek!

 
Tänkte låta Leikan få vila ifrån allt idag, även mig. Haha. Men kunde inte låta bli, så körde förbi stallet när vi ändå skulle på ärenden. Stannade bilen och bara tittade lite på honom. Så ropade jag på honom, bara för att säga hej. Trodde inte att han skulle reagera mer än att lyfta huvudet och titta. Men vad tror ni han gör? Han kommer! Han lyfter huvudet och kommer! Även om jag sitter i bilen, precis jämte hagen så kommer han! Och han stannar så nära staketet han kan. Han står till och med lite på stenmuren. Smälter hjärtat då eller? 
 
Så bara står han där och jag dör söthetsdöden. Min drömkille bara står där och jag smälter om och om igen. Pratar lite med honom och han står där med spetsade öron och lyssnar och ser lite frågande på mig "ska vi inte jobba något idag?". Åh. 
 
I morgon! Är så galet ridsugen!

Reflexpaketet jag vann från Horze!

Tog kontakt med Horze efter att jag hade vunnit på deras Facebook sida och fick lite länkar som jag skulle kolla på, välja färg och storlek på. Nu har jag svarat på de mailet, så snart kommer paketet vara på väg. Hur lägligt är inte de då?! Reflexer behövs alltid! Är extra glad över reflex täcket och jackan, faktiskt. Täcket har jag varit sugen på, men tyckte att de va lite för dyrt. Så hur bra blev inte de då?! Här kommer lite bilder på de jag vann. 
 
 
Blir så glad av sånt här. Jag vinner aldrig! Har vunnit både detta och en halvårsprenumeration av Min Häst i år. Börjar turen att vända?
 
Blev väldigt positiv över regn jackan! Trodde bara att de skulle vara reflex grejer, så att få både en reflex OCH regn jacka är ju ett stort plus! Och de sjuka är att dagen innan jag vann, så satt jag och skulle klicka hem reflexer men ångrade mig. TUR!? Eller ödet?!

Dagen efter kurshelgen

Är duktigt trött i kroppen måste jag säga. Haha, 2 stycken 45 minuters pass på två dagar är man inte direkt van vid. Inte jag och inte Leikan. Men vad roligt vi har haft! Lärorikt, god mat, fina hästar och härliga tjejer. Vad mer kan man begära? Fantastiskt fint väder har vi haft hela tiden också. Är så himla nöjd!
 
Leikan skötte sig exemplariskt från de vi lastade honom tills dess jag lastade ur honom hemma vid stallet igen. Verkligen en cool kille, även om han var lite orolig i magen och så, som det brukar bli och lite gnäggig och så om han blev själv. 
 
Ridpassen var väldigt bra, även om min häst kändes lite överallt för han ville kolla på allt och alla runt omkring, men när han koncentrerade sig och kom ner lite på jorden så jobbade han bra. Vi har äntligen fått lite koll på hur vi ska hitta vårat arbetstempo i tölt. Så nu ska vi träna på att de ska bli säkert och börja slappna av lite i nacken också. 
 
Han var väldigt trött sista passet på söndagen så vi kände bara igenom honom lite och så avslutade vi. Jonas sa att han har varit super duktig, så det va dumt att pressa honom mer. Jag är så nöjd med honom och även min prestation. Man är kanske inte sååååå dålig ändå?
 
 
Är jätte nöjd! Vi har tagit ett stort steg framåt i utvecklingen och jag har fått lite blodad tand. Så det är mycket möjligt att vi åker på nästa kurs i oktober också..... :)