Lediga lördag

Hej alla! 
 
Fantastiskt skönt med en heeeeelt ledig lördag. Har ingenting planerat och kan ta dagen precis som den kommer. Känns alldeles utmärkt. Sitter i skrivande stund och planerar lite julpynting av stallet. Förra året gjorde jag det som överraskning och det blev väldigt populärt, och i år tänkte jag att jag skulle fråga och se om någon ville hjälpa till, men jag fick helt fria händer. Så nu sitter och jag skriver en lista på vad jag ska köpa och införskaffa. 
 
Bland annat: granris, knäckebröd, julgransdekorationer (någon typ av kula, fast i något hållbart material), röda band, någon typ av grilang osv. Har lite tankar på 2 saker till som jag ska försöka få tag i. Om jag inte hittar något så tänker jag "låna" dom av mamma..... ;)
 
Älskar listor och att planera. Hihi. Om ni vill kolla in en liten del av förra årets julpynt så har ni de i detta inlägget
 
Ska dessutom rida en sväng, har inte bestämt vilken runda ännu, men är så tölt sugen så att de finns inte! Ska tölta gärnet, gärna ökad tölt. Kanske en snabb galopp också, får se hur pepp Leikan är. Han säger garanterat inte nej. 
 
Jag städade mitt rum igårkväll och satte dessutom igång att julpynta lite grann. Fick upp några tomtar, absolut inte alla, men ett par, en julstjärna i fönstret och sådär. Älskar att man plockar fram ljus, så de blir mycket mysigare nu när de är mörkrets årstid. 
 
 
Brukar ni julpynta i stallet? :)
 
 

Det där med att bli vuxen

... De är sådär, faktiskt. Och då är jag vuxen (jamen typ? eller?). 
 
Blir inget Globen, tänkte om, tänkte rätt och gjorde om. Helt enkelt. Behöver dessutom vila upp mig en aning. Ska inte berätta alla mina konstigheter som försigår i min kropp som gör att de mesta känns sådär, men de är långt ifrån okej. Och jag kan tro, att alla som jobbar med mig och umgås med mig inte har en aning om hur jag känner mig, för jag är verkligen proffs på att inte visa vad som egentligen står på. Både bra och dåligt, förståss.
 
Men men! Inte hänga läpp för de nu! Nääääädå. Det är fredagkväll, och jag behöver inte träffa fler dryga och störiga kunder mer på ett par dagar. Sovmorgon tomorrow och jag är faktiskt på ganska bra humör. Köpte med mig lite godis hem, så ska snart glida ner i soffan och kolla på något riktigt bra. Sen ska jag sätta mig och försöka planera in lite ridturer de kommande dagarna, alltid roligt. 
 
Borde egentligen inte alls klaga, förutom på min kropp då. Men den diskussionen kan ta hur lång tid som helst, så hoppar den idag. Får helt enkelt köpa att den vill vara ifred, vila och värka på egen hand. 
 
Ha en härlig fredagkväll alla där ute :)
 

Gammal, men ack så somrig bild på min skönhet. Faktiskt en av de första bilderna som togs på oss. Oj oj, vilken känsla!
 

Fem snabba

- Jag älskar sötsaker, lider av enormt sötsug.

- Jag älskar att sova, seriöst något av de bästa s finns!

- Hästprylar är det allra roligaste att shoppa! Både på internet och i butik.

- Jag vill ha ordning och reda. Även om det är mitt golv som är den största avläggningsytan..

- Jag är allergisk mot katter och hö av alla de slag (hösilage, ensilage) och även halm.