Ny grimma!

Va ju i Tingsryd, dvs Börjes, i onsdags. Då handlades det lite grejer i alla fall. Unnade mig ett par ridstrumpor från Kingsland. Ett par röda! För att komma bort från de svarta och marinblå, som jag alltid kör safe på, så tog jag steget och köpte röda strumpor. Modigt va? Skit snygga för övrigt.
 
Sen så var det bara halvroliga grejer
* en ryktsten! (vinterpälsen SKA bort!)
* en flyviel
* ett par svarta, vanliga gummiboots
 
De är de jag kommer ihåg. Ni ser ju, så roliga grejer va de! Haha. Ja, så fick min gosegrisis en ny lädergrimma! Den förra som var i strlk ponny va precis så den passade, så jag tog en i cob denna gången. Ja då fick jag göra ett extra hål i den. Jäkla häst. Eller är det jag som är dålig? Haha.
 
På bilden testar han den bara, numera sitter den lite bättre. När den fått ett nytt hål! Fin va? 178:- på Börjes!
 

Förstorad bild, mmm

Den här fina fiiiina bilden har jag skickat efter, förstorad och sådär. Ska inte avslöja allt, men den är på G. Visst är den underbart fin? Vackre lille hästaskrutten!

 

Mys med gullegos

 
 
Två urfina bilder som Challe va med och tog igår, visst är de fina? De kommer fler så småningom! Han ser ut som värsta mysiskillen! 
 
Är hemma från stan, som tog hela dagen! Har även varit i stallet, red en lite längre runda idag än det var tänkt. Skulle ta den korta delen, men den var för tusan avstängd. Så vi tog en omväg och fick galoppera en hel del för annars skulle vi bli uppätna av de där äckliga myggorna. Men han var fin. På och glad! Tror att vi slog vårat rekord på töltsträckan. Underbar känsla! 
 
I helgen ska han bli lite ordentligt riden, ska bli roligt att rida honom efteråt, hö hö hö.