Agerande draghjälp & bästa killen

Hade en helt lagom ridtur idag! Inga krav, bara hålla oss på alla fyra och vara en bra förebild för "Stållan" som vi skulle ha med oss. Det var intressant faktiskt, har inte sett henne under ryttare innan. Ja, vad kan man säga? Ska inte säga så mycket då det inte är min häst och sådär. Men det kan mycket väl bli något av henne! 
 
Leikan däremot, han kan jag skriva om och berätta. Haha. Han var helkelig när vi kom in i stallet och ville bara mysa, puffa och rufsa runt i mitt hår. Och vi skulle ju helt enkelt agera lite draghjälp. Och han skötte sig såååååååå braaaaaa. Han visade minsann hur det skulle gå till, lyssna, stå stilla, gå fram, flytta åt sidan, tölta, TRAVA, gå i form osv. Sååå duktig kille. Han gick sådär jätte bra, utan att jag behövde anstränga mig. De kändes skit bra faktiskt.
 
Idag är jag en nöjd hästägare (till skillnad ifrån de senaste dagarna då de har gått kasst)!
 
 

Halllauuuu

Såja. Va i Tingsryd en snabbis idag med Annie & Jossan. Var duktig och köpte BARA pälsglans och hästgodis (med äppelsmak). Så känner mig riktigt duktig.

Jag är inne i en period där jag är väldigt trött (tröttare än vanligt), därav de glesa inläggen. Har varit lagom aktiv tycker jag, men är golvad när jag kommer hem och magen har varit jätte konstig de senaste dagarna. Har haft väldigt ont. Vet inte riktigt vad som händer...

Men ikväll blir det nog longering eller skritta ut barbacka en sväng. Får se! Vädret är väldigt instabilt, så det gör en inte direkt sugen att ge sig ut.

Vi säger så!

Fredagsmys

 
Gav oss ut på en kvällsrunda och Leikan kändes fin. Tog en lite längre runda med mycket galopp i olika tempon. De va roligt. Fick dock väldiga magsmärtor vid halva rundan, så de va väldigt drygt. Hatar min mage över allt annat. Den ska alltid förstöra på ett eller annat sätt. 
 
Leikan var nöjd och kanske lite trött när vi kom hem. Kondis = 0. Haha. Svampade av honom och så fick han lite godis. Mysis!
 
Nu ska jag försöka få i mig lite mat, tänkte jag. Ha en härlig fredag :)