Kvällens!

Va ute och red för några timmar sedan. Blev inte den rundan jag tänkt, för vägen var avstängd pga kor. Japp. Bor man på landet eller? 
 
Blev en annan runda, fick improvisera lite! Blev mest tölt och galopp. Traven fungerade super, så försökte jobba i lite mellan tölt och sedan korta sträckor testade jag den korta, de är svårt alltså, men när den sitter så är han så himla fin!
 
Galoppen funkade super, fattningarna blev mycket bättre när jag hjälpte till med spöt. Även om det blev skjuten-ur-en-kanon-galopp efter åt, så fattade han rätt och när jag ville, tummen upp. 
 
Men under hela passet så gick han med handbromsen i, han var pigg och så men de va något som gick och tryckte. Så lät han få tuffa på som han ville. 
 
Tycker att han gick väldigt snyggt idag, inte form-mässigt men takten och tempot! Härligt att sitta på honom då! 
 
Nu måste jag verkligen sova. Klockan ringer vid sex i morgon, buh. Morgon-människan nr 1! NOT. 

Helluuuu ja

Idag väcktes jag av att en fluga envist skulle sitta i mitt ansikte, heeeela tiden. Varför?! Sen så blev det ruskigt kallt, även under täcket. Så kom Milo och ville ha sällskap. Utan inbjudan hoppade han upp i sängen och tog allt täcke. Pepsi kom också och tog strumporna som jag lägligt hade lagt på golvet. Utanför fönstret stod regnet i backen och åskan mullrade en bit bort.

 

Sådär lagom glad när jag väl kom upp.

 

Har suttit och betalat lite räkningar nu. Alltid lika roligt! Men alltid skönt att ha det gjort och känna att man klarade det denna gång också, haha.

 

Borde börja måla igen nu. Så att jag blir klar någon gång. Trivs verkligen inte i ett rum där allt står staplat på varann och huller om buller och inget på väggarna. Nä, fy. Vill få ordning NU!

 

Sitter och sms:ar med Annie. Är sjukt avis, fast ändå inte. Hihi, vilka äventyr hon och Embla ska ut på. Ser fram emot att höra aaaaaaaaaallllt. Hälsa Sven ;)

 

Nä. Måla va de ja..