Vid regnbågens ände

 
Där vilar en skatt, eller hur?
Såg den här fantastiska regnbågen en gång i somras och var tvungen att stanna för att fota den. Syns tyvärr inte lika synligt på bilden som den gjorde i verkligheten. Men vet ni vad jag kom på sen? När jag kom hem och kollade på bilderna, att där vid änden av den här regnbågen, där finns faktiskt en skatt!
 
Änden går ner uppe vid stallet där min svarta diamant står. Häftigt va?

Roligt roligt :)

Tycker att det är SUPER ROLIGT att bloggen bara växer och växer, har dubbelt så många unika besökare den senaste veckan mot den förra. Och hur kul är inte det? Även om upppdateringen har varit under all kritik. Hoppas att ni stannar, ni som har hittat hit!
 
En ny design är under konstruktion och jag hoppas att den kommer att dyka upp inom en snar framtid. 
 
Är det något särskilt som ni undrar eller funderar på? Skriv en kommentar! 
 
Kram kram!
 
 
 
 

Gyllene Tider ♥

Som ni kanske har fått en hint om så är mitt absoluta favoritband Gyllene Tider, och har varit i många många år. Och jag sitter för tillfället i mitt rum och pillar på alla mina skivor, lp skivor, singlar, små saker osv. Det är så mysigt. Förut, när hästarna försvann ur livet, så tog detta bandet en stor plats i mitt liv. Nu får dom väl dela lite grann, hästarna tar väl liiite mer plats. 
 
Det jag vill komma fram till, är att något man växer upp med, beundrar och nästan lever för, de försvinner inte bara sådär. Trodde att känslorna hade svalnat, men icke. Lyssnar på en bonus EP till Moderna Tider, och jäklar. Har inte lyssnat på de låtarna på flera år om jag ska vara ärlig, men fan vad bra dom är. 
 
Inte de där vanliga GT låtarna som ni säkert sitter och tänker på och kopplar till bandet, utan de där som kommit lite i skymundan. Varför vet jag inte, för de är så himla bra. Till exempel: Vill ha ett svar, Teena, Vem tycker om dig?, Gyllene Tider för rock'n'roll och Leka med elden. Har ni möjlighet att lyssna på dom, gör det!
 
Blir lite små nördig nu, men kan inte hjälpa det. 
 
Kommer garanterat traska ner till de andra huset där vi har en skivspelare och lyssna på mina lp-skivor. Har ni lyssnat på de någon gång? Det är stenåldern, I KNOW, men det är ett helt annat ljud och känsla. Det går inte att beskriva, magiskt typ. 
 
Som ni kanske kan förstå så kommer den kommande sommaren att bli maaaagiiisk. En stor turné som ska sättas i rullning och jag är så jäkla taggad. Förra gången de va Sverige turné, -07, när PG va ute på soloturné så åkte jag och ett gäng till runt halva Sverige och såg sammanlagt 10 konserter. Då är även Allsång på Skansen, smyg-premiären i Tylösand, Sommarkrysset osv. 
 
Så den här sommaren kommer att bli awesome, rent ut sagt! Ska ni se Gyllene Tider i sommar? Vart i såna fall?