Såja!

 
Kan ni sitta bakåtvänd på er/era hästar?
 
De va första gången jag testade. Haha. Han stod still i alla fall... Har hört skräckhistorier om folk som har testat sitta annorlunda på sina hästar och som har flugit all världens väg. Så man ska väl vara liiite smått försiktig va? Haha. Ska tillägga att från de jag satte mig bakåtvänd, bilden togs tills dess jag satt av tog väl ett par sekunder bara. Så Leikan hann väl inte riktigt reagera :)
 
Men visst blev bilden bra?! Syrran som knäppte den (och som kom på idéen).
 

Ledig dag, igen

Sista lediga dagen idag, sen väntar två jobbdagar.

Har spenderat dagen med att röja lite hemma, sen körde jag in till stan och träffade två fina tjejer! Vi fönstershoppade (mestadels i alla fall), åt och pratade och myste. Vi är så mysiga!

I nuläget ligger jag i soffan hos mormor och är verkligen JÄTTE trött, men tänkte försöka vänta liiiiite till innan jag går och lägger mig. Jag menar, hallå. Mimmi du är inte 90, du ska inte vilja gå och lägga dig vid halv sju på kvällen när du har varit ledig ett par dagar.....

Leikan har vilat idag, han kändes lite trött igår efter två dagars ganska långa ridturer, så han har myst med brorsan, Isbjörn och Esprit idag. Som det ska vara! Gosekillarna :)

Nä, Lyxfällan och lite naturgodis på det? Ja!

Bästa ridturen i sommar?!

JA!
Men ungefär! 
 
Inte för att Leikan gick bra eller så, utan de va så himla mysigt!
 
Vi hittade ner till sjön i närheten (jag har vetat om den, men inte vetat hur man tar sig dit, men nu vet jag!) och lät hästarna plaska. Åååååååååhhhh vad mysigt det var! Leikan tycker att det är jätte roligt och hade nog mer än gärna velat gå ännu längre ut och vada ännu mer. Jag ville inte blöta ner mig sååå mycket, så vi tog det försiktigt. Men ska absolut gå dit en gång till innan de blir för kallt!