Kontakt

Vill du komma i kontakt med mig?
 
Skriv en kommentar och lämna din mailadress eller skicka ett mail direkt till mig!
mimmiblomberg@hotmail.com
 
Följ oss på Instagram: mimmigull 
 

Regn regn regn

Är det bara jag som är trött på det här skitvädret?
Så tråkigt att allt är blött på något sätt, antingen hela hästen, benen, svansen. Och så blir utrustningen blöt, och så blir jag blöt. På ett eller annat sätt. Jag vill inte att det ska bli kallare, men jag antar att det måste bli det om vi ska få bort allt det blöta! Och allt regn och dimma är jag bara så trött på att jag knappt vill gå upp ur sängen på morgonen! Usch! 
 
Nä, jag antar att jag måste säga det... Det ska bli skönt när det blir lite minusgrader!
 
Dagen började med att ge oss ut i skogen och hämta lite granris, för idag var det dags för Rudolf att bli julfin! Rudolf är våran julbock som står ute vid trappen och välkomnar alla som kommer. Vi har haft honom i 4-5 år och han är en fin tradition. Så hela familjen fixar och pular med Rudolf. Det är faktiskt pappa som har gjort stommen på honom, som är i stål.
 
Visst är han fin? På bilden är han fortfarande under arbete, så han är inte riktigt klar ännu. Lite röda band och sådär, och en bale hö ska han också få. Och en liten gran med belysning. Sen är det bara snön kvar!
 
Har ni några roliga jultraditioner? Något speciellt ni tar fram eller gör?
 
Leikan fick vila idag pga regnet. Va och klappade och pussade på honom för en stund sedan, han har fått komma in och torka till och mysa lite. Känns skönt att veta att han står inne, får sova torrt och äta gott. Ska ta nya tag i morgon och sticka bort till ridbanan. Vi får se vad vädret säger. 
 
 
 

Sådär ja

.. hade tydligen "bara" ett virus i mina övre luftvägar, så det är bara att tuffa på och leva med de tills de släpper (även om jag har haft det i över 1 och en halv vecka...). Så fick lite nässpray, alltid något. Och Alvedon såklart. Så i morgon blir det ta mig tusan en ridtur!

Ska strax åka upp till stallet och pyssla om de lilla gullet.